Главная / Зустрічі / Творча зустріч у музеї

Творча зустріч у музеї

28 березня у виставковій залі Тернопільського обласного краєзнавчого музею відбулася творча зустріч студентів-дизайнерів третього курсу Тернопільського кооперативного фахового коледжу із заслуженим художником України Миколою Пазізіним.
Під час спілкування митець розповів про найважливіші етапи своєї творчості, ознайомив присутніх з роботами, присвяченими Тарасу Шевченку, представленими на виставці.
Протягом зустрічі панувала надзвичайно дружня та тепла атмосфера. Учасники заходу задавали художнику багато цікавих запитань, завдяки чому отримали можливість детальніше дізнатись про біографію митця та його творчий шлях.
Модератором цієї зустрічі була наукова співробітниця науково-просвітницького відділу Тернопільського обласного краєзнавчого музею Марія Луцька.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Рекомендуємо

Папір заквітчаний узором…

20 грудня 2016 року проведено краєзнавчу годину, присвячену 125-річчю від народження витинанкаря Степана Батюка.

В музеї діяла мистецька майстерня «З Україною в серці»

Творчі метелики із синьо-жовтими та біло-червоними крильцями переносили дітки зі своїх сердець на скло… Сьогодні у Тернопільському обласному краєзнавчому ...

Живописна ікона невідомого художника XVIII ст. «Воздвиження Чесного Хреста» у фондах музею

“Величаємо Тебе, життєдавче Христе, і почитаємо хрест Твій Чесний, що ним Ти спас нас від неволі вражої” Святий хрест – це вічно живий символ безконечної ...