Главная / Зустрічі / Запрошуємо на родинні майстер-класи

Запрошуємо на родинні майстер-класи

Напередодні Великодня завітайте на 👏 РОДИННІ МАЙСТЕР-КЛАСИ у Тернопільський обласний краєзнавчий музей.
🔹Невід’ємна частина приготування до свята – це РОЗПИС ВЕЛИКОДНІХ ЯЄЦЬ. Прийдіть, щоб навчитись мистецтву розпису писанок і дізнатись про самобутні традиції, символічне значення орнаментів та кольорів (під керівництвом–Тетяни Семенець, Наталії Гордій, Ірини Качанової, Галини Кобіль).
🔹Особливо корисним мистецтвом є ВИТИНАНКА, що розвиває дрібну моторику, просторове мислення, художній смак. У процесі майстер-класу ваші фантазії втіляться у папері і ви створите свій власний унікальний шедевр (проводить Галина Дудар – майстриня народної творчості).
🔹Навчитись створювати аплікації та поробки, моделювати та конструювати об’єкти з паперу – одне з найпопулярніших занять для дітей завдяки простоті технік ПАПЕРОПЛАСТИКИ. Створення святкового паперового виробу викличе захоплення у кожного бажаючого учасника (проводить –Олена Митулинська).
🔹Для любителів солодощів пропонуємо розмалювати ВЕЛИКОДНІ ПРЯНИКИ, а згодом і поласувати ними* (проводить – Марія Левенець).
 
 Прийдіть в Тернопільський обласний краєзнавчий музей та отримайте цікавий досвід – можливість власноручно створити великодній оберіг!
Багато корисної інформації, позитивних емоцій та вражень – гарантуємо!
 
Коли❓ 10 квітня з 13.00 до 16.00 год.
 
Ціна❓
Писанкарство (безкоштовно)
Витинанка (безкоштовно)
Паперопластика (безкоштовно)
Розпис пряників (вартість набору – 120 грн)
 
Що потрібно❓
Для писанкарства – біле яйце
Попередній запис обов’язковий❗
 
☎️ Деталі участі у майстер-класах
Тел.: +380687331409
 

Рекомендуємо

Захід на тему «Побут Галицької аристократії у модерний час»

25 травня 2023 року у залі стародавньої історії Тернопільського обласного краєзнавчого музею для дітей ВПО наукові співробітники провели захід на тему ...

З Новим 2020 роком! З Різдвом Христовим!

Шановні краяни та гості музею! Спалах зорі Святвечірньої ночі Хай осяває коляд передзвін, Хай Вам Спаситель рожденний пророчі Сповнить бажання прийдешністю ...

Генеральний консул Республіки Польща гість музею

ГЕНЕРАЛЬНИЙ КОНСУЛ РЕСПУБЛІКИ ПОЛЬЩА В ЛУЦЬКУ СЛАВОМІР МІСЯК ГІСТЬ МУЗЕЮ! Сьогодні 7 лютого, в рамках робочого візиту до Тернополя, Генеральний Консул ...