Главная / Зустрічі / Запрошуємо на родинні майстер-класи

Запрошуємо на родинні майстер-класи

Напередодні Великодня завітайте на 👏 РОДИННІ МАЙСТЕР-КЛАСИ у Тернопільський обласний краєзнавчий музей.
🔹Невід’ємна частина приготування до свята – це РОЗПИС ВЕЛИКОДНІХ ЯЄЦЬ. Прийдіть, щоб навчитись мистецтву розпису писанок і дізнатись про самобутні традиції, символічне значення орнаментів та кольорів (під керівництвом–Тетяни Семенець, Наталії Гордій, Ірини Качанової, Галини Кобіль).
🔹Особливо корисним мистецтвом є ВИТИНАНКА, що розвиває дрібну моторику, просторове мислення, художній смак. У процесі майстер-класу ваші фантазії втіляться у папері і ви створите свій власний унікальний шедевр (проводить Галина Дудар – майстриня народної творчості).
🔹Навчитись створювати аплікації та поробки, моделювати та конструювати об’єкти з паперу – одне з найпопулярніших занять для дітей завдяки простоті технік ПАПЕРОПЛАСТИКИ. Створення святкового паперового виробу викличе захоплення у кожного бажаючого учасника (проводить –Олена Митулинська).
🔹Для любителів солодощів пропонуємо розмалювати ВЕЛИКОДНІ ПРЯНИКИ, а згодом і поласувати ними* (проводить – Марія Левенець).
 
 Прийдіть в Тернопільський обласний краєзнавчий музей та отримайте цікавий досвід – можливість власноручно створити великодній оберіг!
Багато корисної інформації, позитивних емоцій та вражень – гарантуємо!
 
Коли❓ 10 квітня з 13.00 до 16.00 год.
 
Ціна❓
Писанкарство (безкоштовно)
Витинанка (безкоштовно)
Паперопластика (безкоштовно)
Розпис пряників (вартість набору – 120 грн)
 
Що потрібно❓
Для писанкарства – біле яйце
Попередній запис обов’язковий❗
 
☎️ Деталі участі у майстер-класах
Тел.: +380687331409
 

Рекомендуємо

Виставка “Українська Конституція – основний документ держави, гарант суверенітету, демократії, прав і свобод громадян”

Конституція. Цим мудрим і високим словом називають Основний закон держави, положення якого визначають, закріплюють, встановлюють, унормовують усі сфери ...

Піщанистий кальцит

Піщанистий кальцит або “фонтебловський” пісковик

У музеї провели семінар «МУЗЕЙНІ ОБ’ЄКТИ – ДОСТУПНІ КОЖНОМУ!»

Тернопільський обласний краєзнавчий музей спільно з Інклюзивно-ресурсним центром Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира ...