Главная / Зустрічі / Запрошуємо на родинні майстер-класи

Запрошуємо на родинні майстер-класи

Напередодні Великодня завітайте на 👏 РОДИННІ МАЙСТЕР-КЛАСИ у Тернопільський обласний краєзнавчий музей.
🔹Невід’ємна частина приготування до свята – це РОЗПИС ВЕЛИКОДНІХ ЯЄЦЬ. Прийдіть, щоб навчитись мистецтву розпису писанок і дізнатись про самобутні традиції, символічне значення орнаментів та кольорів (під керівництвом–Тетяни Семенець, Наталії Гордій, Ірини Качанової, Галини Кобіль).
🔹Особливо корисним мистецтвом є ВИТИНАНКА, що розвиває дрібну моторику, просторове мислення, художній смак. У процесі майстер-класу ваші фантазії втіляться у папері і ви створите свій власний унікальний шедевр (проводить Галина Дудар – майстриня народної творчості).
🔹Навчитись створювати аплікації та поробки, моделювати та конструювати об’єкти з паперу – одне з найпопулярніших занять для дітей завдяки простоті технік ПАПЕРОПЛАСТИКИ. Створення святкового паперового виробу викличе захоплення у кожного бажаючого учасника (проводить –Олена Митулинська).
🔹Для любителів солодощів пропонуємо розмалювати ВЕЛИКОДНІ ПРЯНИКИ, а згодом і поласувати ними* (проводить – Марія Левенець).
 
 Прийдіть в Тернопільський обласний краєзнавчий музей та отримайте цікавий досвід – можливість власноручно створити великодній оберіг!
Багато корисної інформації, позитивних емоцій та вражень – гарантуємо!
 
Коли❓ 10 квітня з 13.00 до 16.00 год.
 
Ціна❓
Писанкарство (безкоштовно)
Витинанка (безкоштовно)
Паперопластика (безкоштовно)
Розпис пряників (вартість набору – 120 грн)
 
Що потрібно❓
Для писанкарства – біле яйце
Попередній запис обов’язковий❗
 
☎️ Деталі участі у майстер-класах
Тел.: +380687331409
 

Рекомендуємо

Дискусійний клуб «ВІДОМА НЕВІДОМА УКРАЇНА», 30.06.23

Друзі  В рамках нового музейного проекту «ВІДОМА НЕВІДОМА УКРАЇНА» запрошуємо стат30и учасниками дискусійного клубу. Коли  30 червня 2023 р. ...

Мимрик – самий!

На пошанування 206-ої річниці від народження Тараса Шевченка із фондової збірки у музеї вперше експонується виставка сюжетних композицій «тільки» народного ...

Церемонія нагородження лауреатів Всеукраїнської літературно-мистецької премії імені Братів Богдана та Левка Лепких

У День Соборності України – 22 січня 2024 року – в Тернопільському обласному краєзнавчому музеї відбулась церемонія нагородження лауреатів Всеукраїнської ...