Главная / Виставки / Патріотично-мистецька імпреза "Живи та міцній, наша рідна державо!"

Патріотично-мистецька імпреза “Живи та міцній, наша рідна державо!”

Шановні гості!
Запрошуємо вас на патріотично-мистецьку імпрезу “Живи та міцній, наша рідна державо!” та відкриття двох захоплюючих виставок у Тернопільському обласному краєзнавчому музеї, присвячених Дню Конституції України.
На нашому заході ви зможете насолодитися різноманітними виставками, які розкриють важливі аспекти нашої державності та культурного спадку.
Одна з виставок – “Рукотворний спадок”, щорічна звітна виставка майстринь Громадської організації “Школа борщівської народної сорочки”, демонструватиме вам неперевершену красу та майстерність українського рукоділля.
Інша виставка – “Фундамент державності, запорука правди і свободи”, зібрана з фондів Тернопільського обласного краєзнавчого музею, розкриє перед вами важливі історичні події та символи нашої національної самосвідомості.
Запрошуємо вас прийти та разом з нами відсвяткувати День Конституції України, поглибити свої знання про нашу країну та насолодитися унікальними виставками.

Рекомендуємо

Піщанистий кальцит

Піщанистий кальцит або “фонтебловський” пісковик — рідкісна осадова порода. Назва походить від м. Фонтенбло (Франція), де вперше її знайшли. ...

УКРАЇНІ БОЛИТЬ…

До 26 грудня 2016 року експонуватиметься персональна виставка живопису та графіки Дани Виноградової «Буремна Україна».

Виставка «Колядують зорі на Різдво»

Особливе місце у церковно-календарному році належить Різдву Христовому. Це особливо радісний день, який віщує про народження Сина Божого. Різдво Христове – ...