Главная / Виставки / Патріотично-мистецька імпреза "Живи та міцній, наша рідна державо!"

Патріотично-мистецька імпреза “Живи та міцній, наша рідна державо!”

Шановні гості!
Запрошуємо вас на патріотично-мистецьку імпрезу “Живи та міцній, наша рідна державо!” та відкриття двох захоплюючих виставок у Тернопільському обласному краєзнавчому музеї, присвячених Дню Конституції України.
На нашому заході ви зможете насолодитися різноманітними виставками, які розкриють важливі аспекти нашої державності та культурного спадку.
Одна з виставок – “Рукотворний спадок”, щорічна звітна виставка майстринь Громадської організації “Школа борщівської народної сорочки”, демонструватиме вам неперевершену красу та майстерність українського рукоділля.
Інша виставка – “Фундамент державності, запорука правди і свободи”, зібрана з фондів Тернопільського обласного краєзнавчого музею, розкриє перед вами важливі історичні події та символи нашої національної самосвідомості.
Запрошуємо вас прийти та разом з нами відсвяткувати День Конституції України, поглибити свої знання про нашу країну та насолодитися унікальними виставками.

Рекомендуємо

День захисників і захисниць України

ДЕНЬ ЗАХИСНИКІВ І ЗАХИСНИЦЬ УКРАЇНИ У 2014 році з метою вшанування мужності і героїзму захисників незалежності і територіальної цілісності України, ...

Полинові рани Чорнобиля…

14 вересня 2017 року (15.00 год.) відбудеться презентація виставки кращих малюнків Всеукраїнського екологічного конкурсу «Чорнобильська катастрофа: 30 ...

Тарас Шевченко – великий син українського народу

Тарас Шевченко – великий син українського народу, гордість і слава України. Людина-митець, людина-талант, людина-геній. Він любив свою землю, мріяв про її ...