Главная / Зустрічі / Всеукраїнський конкурс екскурсоводів музеїв закладів освіти

Всеукраїнський конкурс екскурсоводів музеїв закладів освіти

НАЙМИЛІШИЙ КРАЙ – той, в якому я живу…
В Тернопільському обласному краєзнавчому музеї 2 лютого 2024 року відбувся Всеукраїнський конкурс екскурсоводів музеїв закладів освіти, започаткований у 2016 році, що покликаний виховувати в учнів любов до рідного краю, бережливе ставлення до історії, духовної спадщини українського народу, природного довкілля, а також розвивати музейну справу в закладах освіти України.
Його учасниками є учні навчальних закладів (загальноосвітніх, професійно-технічних), вихованці позашкільних навчальних закладів, котрі виконують місію екскурсовода музеїв закладів освіти.
Вже п’ятий рік поспіль у нашому музеї юні конкурсанти висвітлюють тему «Край, в якому я живу» своїми творчими медіа-проєктами експозицій за військово-патріотичним, краєзнавчим та літературним напрямками.
Відмітимо, що з кожним роком представлення віртуальних екскурсій-презентацій є цікавішими, креативнішими, а комунікаційний простір – завжди теплим та доброзичливим.
Організатори патріотично-музейного заходу: Департамент освіти і науки Тернопільської обласної військової адміністрації, Тернопільський обласний комунальний центр туризму та Тернопільський обласний краєзнавчий музей.
Для забезпечення якісного, об’єктивного оцінювання конкурсних робіт та виступів юних екскурсоводів, організатори запросили компетентне журі: заступник директора з наукової роботи Наталія Чеканова, завідувач відділу новітньої історії Володимир Пукач, завідувач сектора відділу новітньої історії Наталія Українець, завідувач сектора відділу новітньої історії Любов Катеринюк.
Вітаємо переможців і бажаємо нових творчих пошуків і знахідок, а ще бути успішними у досягненні мети задля своєї родини і України.
Сьогодні віддана любов до краю стала покликом воїнів ЗСУ. Дякуємо захисникам за найдорожче!
Оленка Крупніцька, старша наукова співробітниця художньо-рекламного відділу ТОКМ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
+65
 
 
Переглянути статистику та оголошення
Просувати допис
 
Усі реакції:

Тернопільський обласний краєзнавчий музей

 
 

Рекомендуємо

Відбулись науково-краєзнавчі читання «Патріарх Йосиф Сліпий – будівничий української церкви, духовний провідник нації» (до 130-річчя від дня народження Патріарха Української греко-католицької церкви)

 У Тернопільському обласному краєзнавчому музеї відбулися науково-краєзнавчі читання «Патріарх Йосиф Сліпий – будівничий української церкви, духовний ...

Із витоків створення НТШ до сучасного вшанування членів Товариства, уродженців Тернопільщини

  Цьогоріч виповнюється 150 років з часу заснування НАУКОВОГО ТОВАРИСТВА ІМЕНІ ШЕВЧЕНКА, що відіграло вирішальну роль у створенні фундаменту для появи ...

Музейна «складова» пошанування…

«Складовою» відзначення 145-річчя від народження української оперної співачки світової слави Соломії Крушельницької постало відвідання тематичного ...