Главная / Зустрічі / Зустріч учасників дискусійного клубу 6.10.23

Зустріч учасників дискусійного клубу 6.10.23

Пізнавальний проект “ВІДОМА невідома УКРАЇНА” продовжує розкривати унікальну історію та культуру нашої країни. На нещодавній лекції ми поринули в історію Української Повстанської Армії (УПА) та відповіли на низку захоплюючих питань.
 
 Дізналися, у що одягалися українські повстанці, які предмети входили до їхньої амуніції та якими засобами вони захищали свою державність. Володимир Пукач завідувач відділу новітньої історії ТОКМ, також представив артефакти зі збірок музею, пов’язані з УПА, що захопило всіх присутніх.
 Ми вдячні усім, хто відвідав цю лекцію та долучився до цієї унікальної подорожі в минуле. Нові знання про історію та культуру України завжди цінні, і ми раді, що могли подарувати вам цю можливість.
 
Очікуємо зустрічі  щоп’ятниці о 15.00 у актовій залі Тернопільського обласного краєзнавчого музею!
Оксана Кульчицька, завідувачка художньо-рекламного відділу ТОКМ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 

Наступний запис

Холодильник-льодовня

Рекомендуємо

Презентація етнографічного альбому «Нетлінні» авторства Лесі Воронюк та Володимира Щибрі

Вплетені в українську вишиванку поміж барвистих взорів блакитно-жовті стібки. То дрібними квітами, то впевненими стягами вони красуються на сорочках і ...

Інтерактивна екскурсія “ПОДОРОЖ У СЕРЕДНЬОВІЧЧЯ”

Напевно кожен із нас у дитинстві чи юності мріяв перенестись в таємничу, овіяну легендами,  ЕПОХУ СЕРЕДНЬОВІЧЧЯ. Зараз така можливість з’явилася для ...

Образів духовне зцілення…

Подорожуючи «світами», знана тернополянка Марія Тройчак відвідує намолені місця…