Главная / Екскурсії / Пізнавально - розважальний захід "Свято наближається - усі мрії збуваються!" (до Дня Святого Миколая)

Пізнавально – розважальний захід “Свято наближається – усі мрії збуваються!” (до Дня Святого Миколая)

Миколая день – найулюбленіший для дітей, які з нетерпінням чекають його!

Зазвичай вони пов’язують це свято з подарунками під подушкою і навіть не здогадуються про історичні початки свята.

 У Тернопільському обласному краєзнавчому музеї протягом 13-17 грудня проводились заходи до Дня святого Миколая. Метою нашого заходу було провести цікаве та інтерактивне свято.

 Учні ознайомились з пізнавальними розповідями про життя цілком земної Людини, легенди пов’язані з його добрими вчинками, а також традиції відзначення свята. 

 Дуже цікаво було спостерігати за дітьми в момент прослуховування розповідей, з якою уважністю і легкістю вони сприймали інформацію! 

Приємно здивувала реакція учнів під час проведення вікторини, коли вони наввипередки намагалися відповісти на питання, висловлюючи свої думки!

 Наступним етапом було ознайомлення з образом Святого Миколая, на основі давніх ікон нашої музейної збірки у формі сучасної мультимедійної презентації. 

 Аби маленькі відвідувачі були задоволені та отримали незабутні враження, наукові співробітники свята організували різноманітні розважальні заходи: виконання пісні, відгадування загадок, нестандартні та цікаві завдання, запальна руханка, що допомогла дітям зняти напруження, розслабитись, підняти настрій.

 Програма заходу була настільки різноманітною, що локації усіх завдань охопили всю виставкову залу! Приємним сюрпризом для діток була поява Святого Миколая, який вручив їм довгоочікувані подарунки!

 Щиро вдячні вчителям та учням ТЗОШ №24 та ТСШ №7 за співпрацю, взаєморозуміння та доброзичливість! Ваші враження та емоції нас надихають та мотивують відкривати все нові форми роботи!

 Окрема подяка спонсорам заходу – батьківським комітетам шкіл та Ірині Дворницькій (редактору видавництва «Підручники і посібники»)

До вашої уваги частина пізнавально – розважального заходу “Свято наближається- усі мрії збуваються!”.

Відео знаходьте на Ютуб каналі музею:

 

Попередній запис

Пам'ятаємо...

Рекомендуємо

Скарб із села Конюхи у фондах музею

У часи Розвинутого та Пізнього Середньовіччя населення нашого краю користувалось МОНЕТАМИ переважно іноземного виробництва, що було наслідком втрати ...

Конференція, приурочена 100-річчю від дня народження заслуженного природоохоронця України МИКОЛИ ЧАЙКОВСЬКОГО

«СУСПІЛЬСТВО І ПРИРОДА: від минулого до майбуття» науково-краєзнавча конференція, приурочена 100-річчю від дня народження заслуженного природоохоронця ...

Дитячі серденька воїнам АТО

Недавно тернополянин – учасник оборони цілісності України зі Сходу привіз артефакти, котрі породила сьогоднішня війна. Систематизувавши подароване, ...