Главная / Наукова діяльність / Матеріали Всеукраїнської науково-краєзнавчої конференції "Традиції краєзнавства: регіональний аспект"

Матеріали Всеукраїнської науково-краєзнавчої конференції “Традиції краєзнавства: регіональний аспект”

Шановні друзі, маємо чудову новину! Сьогодні з радістю презентуємо вам ґрунтовне музейне наукове видання “Традиції краєзнавства: регіональний аспект”. 

Електронна версія у форматі PDF вже доступна на нашому сайті.

Матеріали Всеукраїнської науково-краєзнавчої конференції «Традиції краєзнавства регіональний аспект»

У цьому збірнику ви знайдете наукові статті та доповіді, які були представлені на Всеукраїнській науково-краєзнавчій конференції, присвяченій 110-річчю Тернопільського обласного краєзнавчого музею.

Дослідження розкривають маловідомі сторінки історії музейної справи в Україні, висвітлюють науковий доробок музейних працівників на основі вивчення та популяризації фондових колекцій.

Збірник складається з десяти тематичних розділів та має приємний бонус наприкінці видання.

Не пропустіть цю унікальну можливість ознайомитися із 78 науковими статтями, більшість з яких публікується  вперше, а також насолодитися 372 фотографіями, які є важливим доповненням до текстів публікацій.

Дякуємо за ваш внесок та участь у цьому науковому заході. Бажаємо успіхів у подальших дослідженнях та співпраці.

Окрема подяка дизайнерці видання Наталії Касьян за велику працю у художньому оформленні видання.

Співробітники художньо-рекламного відділу ТОКМ

                 

Рекомендуємо

З Міжнародним днем музеїв

Шановні колеги! Щиро вітаємо Вас із професійним святом – Міжнародним днем музеїв! Зичимо Вам міцного здоров’я та любові, оптимізму та благополуччя, ...

Майстер-клас по зав’язуванню хустки і намітки

Як у давнину прикривали волосся – символ богині неба, землі, багатства, розвитку духовних сил, енергії, плодючості, здоров’я та скорботи дізнавались 8 ...

Тарифи

Шановні відвідувачі, повідомляємо вам про оновлення у наших музейних тарифах. З 12 червня цього року вартість вхідних квитків збільшується. Це рішення ...